Hej alle.

Denne blog bruges til at fortælle jer om min cirka fire måneders rejse rundt i Asien. Jeg rejser med Mellemfolkeligt Samvirkes volontørprogram ‘Global Contact’. D. 31. august drager jeg med 16 andre unge heriblandt min gode veninde Catharina til Nepal, hvor vi skal bo i en måneds tid i Kathmandu. Her lærer vi om den anderledes kultur, deres normer og traditioner, lærer lidt nepali, tager på flere udflugter i Nepal og selvfølgelig er der også tid til at hygge på platformen. D. 29. september skilles gruppen ad, da nogen bliver i Nepal, én skal til Vietnam, mens jeg og de fleste andre flyver til Indien (staten Karnataka). Der skal jeg arbejde i tre måneder med Catharina, formentlig på et børnehjem. Vi skal bo hos en indisk familie og blive en del af deres hverdag.

Ved juletid slutter vores indiske eventyr, men i stedet for at tage direkte hjem, har Cath og jeg valgt at flyve til Bangkok og tage en tidages guided tur gennem Thailand, Cambodja og Vietnam, for så at flyve hjem fra Ho Chi Minh City d. 6. januar. Men der er så uendelig lang tid til.

Jeg vil prøve at opdatere denne blog så ofte som muligt, men det er umuligt at vide, hvor ofte vi har adgang til internet.

- Stine

Skriv et svar